Дапамажыце фермерам разбагацець - Nuoz Biotech прызнана "Лідэрам індустрыялізацыі сельскай гаспадаркі"

Час публікацыі: 2021 праглядаў: 125

19 лістапада 2021 г. г-н Лю Чжымоу, генеральны дырэктар NuoZ Biotechnology, прыняў медаль і сертыфікат "Вядучае прадпрыемства індустрыялізацыі сельскай гаспадаркі" ад супрацоўнікаў урадавага дэпартамента Іян, Кітай. Гэта другі раз, калі Nozze Bio атрымаў такі гонар.

Вядучае прадпрыемства індустрыялізацыі сельскай гаспадаркі

Як вядучае прадпрыемства ў сферы індустрыялізацыі сельскай гаспадаркі, Nuoz Biological заўсёды лічыла "сумленнасць і альтруізм" карпаратыўнай культурай кампаніі. Актыўна кантактуйце з дзяржаўнымі ведамствамі, дабрачыннымі арганізацыямі і г.д., каб удзельнічаць у грамадскіх справах, стварылі 4000 акраў араматычных кітайскіх лекавых матэрыялаў Еўрапейская і амерыканская арганічная стандартная трохмерная база для пасадкі ў супрацоўніцтве з мясцовымі фермерамі. Цэнтэла азіяцкая, размарын, litsea cubeba істотны і іншыя кітайскія раслінныя лекі пасаджаныя ў аснове. Увесь працэс пасадкі не патрабуе пестыцыдаў і ўгнаенняў і выкарыстоўвае штучны збор ураджаю, каб пераканацца, што Экстракт центеллы азіяцкай, экстракт размарына, і эфірны алей litsea cubeba вырабляцца ў адпаведнасці са стандартамі Organic.

Рэжым перасадкі Litsea cubeba Размарын Centella aslatica

У той жа час вытворчасць і ўборка ўраджаю штогод ствараюць сотні працоўных месцаў для мясцовых фермераў, што значна павялічвае даходы фермераў і забяспечвае бяспройгрышную сітуацыю для прадпрыемстваў, фермераў і навакольнага асяроддзя.

Ураджай размарына

КСА - гэта новая зброя, якая дапамагае паменшыць разрыў паміж арганізацыямі і грамадствам. Арганізацыя не можа працаваць у вакууме, і арганізацыя бессэнсоўная, пакуль яна не будзе спрыяць грамадству. NuoZ засяродзіцца на фермерах, без якіх мы нічога не робім, пастаянна аказваючы тэхнічную дапамогу і фінансавую падтрымку. Цяпер мы плануем зрабіць больш работ, ад якіх грамадства атрымае больш карысці без лішніх клопатаў.

NuoZ робячы гэта шляхам стварэння партнёрскіх сувязяў з фермерамі, дзяржаўнымі ўстановамі, НДА/МНДА і грамадскімі арганізацыямі. Мы дапамагаем фермерам, забяспечваючы розную падтрымку, напрыклад, дапамагаючы фермерам з палітыкай нулявых інвестыцый, бясплатна прадастаўляючы насенне, фінансуючы іх на набыццё рознага неабходнага абсталявання і дапамагаючы ім шляхам прадастаўлення тэхнічнай і іншай умоўнай падтрымкі.

завод