Усё пачынаецца і заканчваецца сэрцам!

Час публікацыі: 2021 праглядаў: 139

29 жніўня 2021 г. акадэмік Інжынернай акадэміі Кітая Інь Юлун, намеснік мэра горада Тан Жуйсян, намеснік старшыні Народнага палітычнага кансультатыўнага савета Кітая, дырэктар Бюро навукі і тэхналогій Гаа Дэвэнь, сакратар Муніцыпальнага бюро навукі і тэхнікі Партыі Група, намеснік дырэктара, раённы камітэт Ziyang, раённае навукова-тэхнічнае бюро і іншыя кіраўнікі прыбылі Hunan Nuoze Biological Technology Co., Ltd. і Nuoze араматычныя кітайскія лекавыя матэрыялы ў Еўропе і Злучаных Штатах арганічнай трохмернай базы пасадкі наведалі, даследавалі і падпісалі пагадненне аб супрацоўніцтве, якое адкрывае новую главу ў індустрыі здароўя чалавека.

1

Старшын даходаў, мясцовага гуманістычнага асяроддзя і змяненняў у прыродным асяроддзі для акадэміка Інь і яго партыі.

2-1

2-2

Акадэмік Інь поўны хвалы і захаплення: Адраджэнне сяла павінна ажывіць прамысловасць, прымусіць вяскоўцаў працаваць, каб стаць багатымі, і палепшыць узровень жыцця фермераў. Гэта не толькі ўпрыгожвае сельскае асяроддзе і спрыяе сацыяльнай згодзе. Мы павінны падтрымліваць прадпрыемствы, якія займаюцца практычнымі справамі. ,дапамога.

2

3

Намеснік мэра горада Тан Руйсян адзначыў: араматычныя кітайскія лекавыя матэрыялы - гэта новая кітайская індустрыя лекавых матэрыялаў у нашым горадзе. Неабходна больш папрацаваць па паглыбленым раскопкам і папулярызацыі масавых лекавых матэрыялаў і аўтэнтычных лекавых матэрыялаў. Узровень навуковых даследаванняў араматычных кітайскіх лекавых матэрыялаў спрыяе шматмернаму і якаснаму развіццю індустрыі араматычных кітайскіх лекавых матэрыялаў.

4

У рабоце па інавацыйных тэхналогіях здаровых раслінных экстрактаў г-н Лю паведаміў аб інавацыях у галіне даследаванняў і распрацовак экстрактаў кампаніі і абмеркаваў працэс далейшага праекта супрацоўніцтва з камандай акадэміка Інь. Лідэры гарадскога ўрада ўдзельнічалі ў наступных мерапрыемствах і выказалі рашучую падтрымку на працягу ўсяго працэсу.

На сустрэчы Nuoz Biotech і навукова-даследчая група акадэміка Інь дасягнулі пагаднення. Пры сведчанні кіраўніцтва горада і раёна прадстаўнікі бакоў на месцы падпісалі пагадненне аб супрацоўніцтве.

1-1

Акадэмік Інь асабіста ўзнагародзіў памятны знак «Акадэмія навукі і тэхнікі», што дало новы імпульс навукова-тэхнічнаму развіццю Нуозэра.

7

8

Абяцанне прынясе карысць усяму свету. Пры падтрымцы і ўвазе ўсіх сектараў грамадства ўсе калегі Nozze Bio будуць працягваць падтрымліваць карпаратыўную культуру «сумленнасці і альтруізму» і прытрымлівацца дзелавой палітыкі «навука і тэхналогіі ствараюць каштоўнасць, прафесіяналізм стварае якасць»; аб'яднаць гены інавацыйнага развіцця кампаніі з Палітыкай адраджэння сельскай мясцовасці краіны, каб умацаваць прамысловасць, зрабіць фермераў багацейшымі і зрабіць навакольнае асяроддзе больш прыгожым; прыўнесці жыццёвую сілу ў справу здароўя чалавека і зрабіць прадпрыемствы адказнымі за гармонію і стабільнасць грамадства.