Nuoze Bio перамог у нацыянальным фінале Кітайскага конкурсу інавацыйных метадаў 2022 года

Час публікацыі: 2022 праглядаў: 108

Добрыя навіны! Каманда Yiyang выйграла нацыянальны фінал Кітайскага конкурсу інавацыйных метадаў 2022 года

(Карэспандэнт Лу Цзін, карэспандэнт Бай Цзінна) З 24 па 25 лістапада ў Цяньцзіні праходзіў нацыянальны фінал Кітайскага конкурсу інавацыйных метадаў 2022 года. У онлайн-канкурсе ўдзельнічалі 239 праектаў з 30 рэгіёнаў Кітая. Hunan Nuoz Biotechnology Co., Ltd, якая была рэкамендавана Муніцыпальнай навуковай асацыяцыяй, заняла другую ўзнагароду нацыянальнага фіналу Кітайскага конкурсу інавацыйных метадаў 2022 года, заняўшы пятае месца ў нацыянальным конкурсе.

1111

У гэтым годзе Муніцыпальнае навуковае аб'яднанне актыўна спрыяе прымяненню інавацыйных метадаў для работнікаў навукі і тэхнікі прадпрыемстваў для далейшага павышэння інавацыйнай здольнасці работнікаў навукі і тэхнікі. Ён арганізаваў 5 навучальных курсаў па інавацыйных метадах, навучаючы больш за 300 чалавек, і актыўна арганізаваў удзел у прасоўванні навучання праз канкурэнцыю. Гарадская навуковая асацыяцыя выйграла «Фінальную ўзнагароду за выдатную арганізацыю Кітайскага конкурсу інавацыйных метадаў у рэгіёне Хунань 2022».

10 лістапада інавацыйная група кампаніі Hunan Nуоз Кампанія Biotechnology Co., Ltd. выйграла першы прыз «Кітайскага конкурсу інавацыйных метадаў у правінцыі Хунань 2022. Канчатковая ўзнагарода за праект» у фінальным туры Кітайскага конкурсу інавацыйных метадаў у рэгіёне Хунань, кампанія Hunan Hualai Biotechnology Co. Ltd. атрымала другую прэмію «2022 у Кітайскіх інавацыях». Method Competition Hunan Final Project Award", а Yiyang Fujia Technology Co. Ltd. была выбрана фіналістам нацыянальнага конкурсу, які таксама з'яўляецца першым прадпрыемствам нашага горада, якое прыняло ўдзел у нацыянальным конкурсе.

1b162b11e1fbb0d01c27f788a44c480