Саджаючы размарын, пажынаючы шмат любові

Час публікацыі: 2021 праглядаў: 138

Весці

Прафесар Дэсс з сельскагаспадарчага ўніверсітэта Калькуты, Індыя, падлічыў экалагічную каштоўнасць дрэва:

50-гадовае дрэва, разлічанае сукупна, каштуе каля 31,200 62,500 долараў ЗША для вытворчасці кіслароду; гэта каштуе каля 31,200 37,500 долараў ЗША, каб паглынуць шкодныя газы і прадухіліць забруджванне паветра; гэта каштуе каля 31,250 2,500 долараў ЗША для павышэння ўрадлівасці глебы; гэта каштуе 196,000 XNUMX долараў ЗША за захаванне вады; для птушак і іншых жывёл прадастаўляюць месцы для размнажэння коштам XNUMX XNUMX долараў ЗША; выраблены бялок каштуе XNUMX долараў ЗША, што складае каля XNUMX XNUMX долараў ЗША.

Проста дрэва, такое вялікае значэнне яго, калі гэта цэлы лес, колькі вялікае значэнне яно павінна прынесці! Сутыкнуўшыся з глабальным пацяпленнем, апустыньваннем зямель, знікаючымі відамі... саджаць дрэвы неабходна! Энергазберажэнне і ахова навакольнага асяроддзя, пасадка дрэў і лесапасадка, пачынайце з пасадкі размарына!

Пасадзі дрэва і атрымай дзесяць тысяч ачкоў зеляніны!

малюнак

Хутка зіма, і зялёны размарын як раз да збору ўраджаю.

Глядзі! База арганічных пасадак размарына Hunan Nuoze Biological Technology Co., Ltd. - гэта ажыўленае месца, дзе рабочыя прыходзяць і сыходзяць у спешцы.

Рэдактар ​​адчувае, што тое, што яны збіраюць, - гэта не толькі расліна размарына, але і надзея на лепшае і лепшае жыццё ў будучыні, але і добрае благаслаўленне, але і надзея абараніць маці-зямлю.

Давайце, ідзіце па слядах рэдактара, прывядзём вас у базу арганічнага размарына Nozze і ацаніце прыгажосць нашых арганічных экалагічных пасадак у Іяне, наперад!

Знаёмства з базай

малюнак

Пачынаючы з 2017 года, Nuoz Biological апрабавала арганічныя пасадкі кітайскіх лекавых матэрыялаў у вёсцы Сіньшэн горада Сіньцяохэ раёна Цзыян горада Іян, а таксама самастойна распрацавала і пабудавала базы арганічных пасадак размарына, цэнтэлы азіяцкай і кубебнай.

За больш чым тры гады першапачатковыя бясплодныя горы і пусткі паступова ператварыліся ў арганічную аснову для пасадкі зялёнага размарына, цэнтэлы азіяцкай і літсеі кубебы.

Ідучы па загараднай дарозе, можна здалёк адчуць водар размарына, які сапраўды асвяжае і прымушае людзей затрымлівацца.

У цяперашні час больш за 700 акраў размарына былі распрацаваны і пасаджаны з вёскай Сіньшэн, горадам Сіньцяохэ ў якасці цэнтра, і больш за 80 фермераў разбагацелі.

Цэнтэла

Ліцэя кубеба

Размары

Базавая кваліфікацыя

Нуоз сур'ёзна ставіцца да арганічнага земляробства.

Пачынаючы з 2015 г. г-н Лю Чжымоу, старшыня Nuoz, пачаў кіраваць і арганізоўваць адпаведных калег для вывучэння гатункаў размарына, прыдатных для вырошчвання ў правінцыі Хунань, і для выбару агенцтваў па сертыфікацыі. Ад Францыі, Іспаніі, Швейцарыі, ЗША, Японіі, Сінгапура да кітайскіх Хэнань, Хайнань, Хунань і іншых рэгіёнаў, абярыце найбольш прыдатныя гатункі размарына для арганічнай пасадкі ў Хунані. Мы супрацоўнічалі з Kiwa BCS Öko-Garantie China Co., Ltd., глабальнай старонняй прафесійнай арганізацыяй па сертыфікацыі арганічных прадуктаў, і праходзілі розныя ацэнкі і аўдыты, і, нарэшце, прайшлі сертыфікацыю і атрымалі арганічны сертыфікат ЕС, забяспечваючы здаровую сыравіну для свет.